AreTheyHappy Jobs

Over Ons

AreTheyHappy is een Gentse Startup. Onze online B2B tool verzamelt alle berichten, reviews en social media voor restaurants en bars. Wij integreren Facebook, TripAdvisor, Instagram en Foursquare. We zorgen ervoor dat onze gebruikers beter online met hun klanten communiceren en geven hen een antwoord op de cruciale vraag: ‘Are my customers happy?’

Wat doen we?

Wij zijn een award-winning B2B tool die specifiek werd ontworpen voor restaurants, restaurantketens en bars, om hen te ondersteunen bij het managen van hun online reputatie. AreTheyHappy verzamelt alle berichten, reviews en sociale media in één handige inbox. Wij integreren Facebook, TripAdvisor, Instagram en Foursquare. Vanuit diezelfde inbox kunnen ze omgaan met klanten en reageren op berichten. Daarnaast geven we hen analytics en insights om hun klantentevredenheid te meten, en interessante trends te spotten. Met andere woorden, wij geven hen dé tools om een antwoord te bieden op de vraag: “Are my customers happy?”

Wat ons drijft bij AreTheyHappy is het sterke geloof dat zelfs in digitaal tijdperk “doing business” nog steeds start met mensen, relaties en community.

Onze missie is tweevoudig: We willen de online reputatie verhogen van bedrijven en hen helpen met het opbouwen van meer loyale en tevreden klanten.

Current Job Openings @ AreTheyHappy